top of page
JDL produktside.jpg
Vintage Paint antik voks
 
Vintage Paint voks
Voks fra Jeanne d'Arc Living til efterbehandling af overflader malet med vintage kalkmaling, f.eks. møbler eller andre malede småting. Voksen beskytter den mat malede overflade så den bliver smuds og vandafvisende. 
Samtidigt giver voksen et skønt patineret look til dine møbler mm. Den klare voks bevarer farven, den hvide voks lysner og de farvede vokse giver dybde og patina. 
 

Det er meget vigtigt, at voksen arbejdes ind i møblet.  Jo mere voksen bliver masseret ind i møblet jo bedre holdbar bliver overfladen. Hvis voksen skal være holdbar som lakken, så skal du komme flere tynde lag voks på, for at bygge voksen op på møblet, så den bliver lige så slidstærk som lakken. Tør det overskydende voks af med en fnugfri klud. Lad voksen tørre i 30 min. og giv et nyt lag voks.

Voksen er først helt hærdet efter ca. 3 uger, så brugmøblet/ genstanden med forsigtighed indtil da. Voksede overflader skal vedligeholdes, lidt som en olieret træbordplade skal have lidt olie med jævne mellemrum, så vedligehold med et tyndt lag voks engang i mellem.

Voks. Fåes i størrelserne 35 gram og 370 ml.
 
bottom of page