top of page
Om os
 

Frandsens Fabrik består af en fysisk butik og denne hjemmeside, hvor vi forhandler møbler, brugskunst, kalkmaling mm.

Vi vil gerne tilbyde vore kunder et smukt og unikt udvalg af brugskunst og møbler, som passer ind i forskellige boligstile og hvormed du kan skabe et hjem med atmosfære og personlighed. Boligen er vores faste base og der skal være rart at være.

Hos Frandsens Fabrik finder du både noget i den romantiske vintage stil, den rustikke urban stil og den nordiske stil.

Vores vintage møbler er udvalgte genbrugsmøbler, som Lenette i butikken har forvandlet med vintage kalkmaling i smukke og støvede farver. Meget af vores brugskunst har ligeledes været igennem en forvandling med kalkmalingen og er derfor blevet helt unikt.

Derudover har vi moderne møbler som er designet og håndlavet af Jan selv. Han laver eksklusive møbler af kvalitets materialer - både de lette, nordiske designs og de rå og rustikke designs. Møblerne fremstilles hovedsageligt af træ og stål.

Jan tager imod special bestillinger således, at du kan få møblet i nøjagtig den bredde og størrelse der passer i dit hjem.

Hos Frandsens Fabrik lægger vi stor vægt på den personlige service, når du besøger os eller kontakter os.  Vi tilstræber at give dig en god oplevelse hver gang og vores team af hjælpsomme medarbejdere, står altid klar til at give råd og inspiration, når der er behov herfor.

Jan Frandsen

Indehaver

Ann Frandsen

Bogholder

Lenette Højland

Butiks bestyrer

Mariane Koch

Blæksprutte

Vivi Bechsgaard

IT og Branding

bottom of page