Kontakt:

Tlf. nr.:  31503089

E-mail:  info@frandsensfabrik.dk

Åbningstider:

Torsdag - fredag: kl. 12.00 - 17.30

Lørdag                : kl. 10.00 - 14.00

  • Facebook
Skriv til os

Frandsen's Fabrik, Helgolandsgade 11, 6700 Esbjerg - CVR nr. 16490180

Persondatapolitik
 

PERSONDATAPOLITIK

COOKIES

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

frandsensfabrik.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan du gøre ved at gå ind i din browsers indstillinger og vælge: slet cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”

LOGSTATISTIK

Logstatistik bruges på frandsensfabrik.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, og på hvilken del af websitet kunderne forlader frandsensfabrik.com mm.

frandsensfabrik.com anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger 

·       Navn
·       Adresse
·       E-mail adresse

Telefonnummer er valgfrit

frandsensfabrik.com foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare du har bestilt. Personoplysningerne registreres hos ejeren af frandsensfabrik.com: FRANDSEN v/Jan Frandsen, CVR 16490180 og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via frandsensfabrik.com, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Den dataansvarlige er indehaver Jan Frandsen.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til frandsensfabrik.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos FRANDSEN v/Jan Frandsen, CVR 16490180, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven.

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til FRANDSEN e-mail: frandsen@frandsensfabrik.com