top of page
JDL produktside.jpg
Vintage krakelering og metallic effekt etc.
 
Vintage Paint crackle

Crackle effekt/ krakelerings maling fra Jeanne d´Arc Living med mange anvendelsesmuligheder.

Du kan fået et helt nyt møbel til at se gammelt og brugt ud med det helt rigtige patinerede look.

Du skal først male med den farve du gerne vil se igennem krakeleringen og lade det tørre. Derefter males med krakelerings malingen og ret hurtig kan du se effekten. Med crakle effekt malingen får du et meget autentisk look, som møblerne så ud i gamle dage.

Ultra Matt Varnish og High Gloss Varnish er en henholdsvis mat og blank lak. Den er noget mere holdbar end primer/sealer og er perfekt til bordplader, trappegange, gulve og møbler som bruges meget. Påfør højst 2 tynde lag. Bemærk, tykke lag med lakken kan tørre gult op, især hvis man har malet med hvide kalkmalings farver.

Ultra Matt Varnish - glans 3, 

High Gloss Varnish - glans: 55 GU

 

Primer/sealer fra Jeanne d´Arc Living kan bruges både før og efter, når du maler dit møbel. Den virker som en grunder du giver dit møbel inden du giver det kalkmaling, hvis der er risiko for gennemblødning fra træet. f.eks. rå fyrretræsmøbler. Påfør 1-3 tynde lag og lad det tørre i mindst 48 timer. Hvis du skal male på stofmøbler, kan du give stoffet et lag primer/sealer for ikke at bruge så meget kalkmaling, da stof suger en del maling. Du kan også bruge den til afsluttende behandling på dine malede møbler. Den er også perfekt som lim hvis du skal montere en plakat på en bordplade.

Metallic Effect giver skinnende metallisk effekt og er tilgængelig i 3 farver: Sølv/ Bronze/ Guld. Den kan bruges som patinering ovenpå en anden farve Vintage Paint. Ønsker du en heldækkende effekt skal der påføres flere lag. 

Metallic Effect er skinnende og glitrende i sit udtryk og vil lige give det sidste pift til din dekorering af møbler, billedrammer, skabslåger, til at male stencils op med eller hvad du finder på at male.

 
bottom of page